Tarih beni yazmıyorsa ben kendim yazarım!

16 Kasım 2015 Pazartesi




                                
Şuan resmen buradayım inanmıyorum
Bu blogu ne kadar sevdiğimi yokluğunda çok iyi anladım. Hepinizi öyle çoook özledim ki heycandan ne diyeceğimi bilemiyorum. Aklım hep buradaydı ama gelmeye hiç vaktim olmadı. Yazmayı bıraktığım da ailem İstanbul'a taşınmak üzereydi o sıralarda tek başıma o işlerle uğraştım önce ev aldım sonra o evi donattım ve ailem geldi dile kolay ama uygun evi bulmam aylar sürdü aşırı yorucu bir süreçti bu sürecte okulu bayağı boşladım dersleri biraz toparlayım bloga dönerim derken annem rahatsızlandı doktorlar kanın da bir şeyler olduğunu söyledi annemin tedavi sürecinde dersleri ve kendimi tamamen saldım o arada da gelmeyi çok istedim ama o kadar yorgun yoğundum ki değil yazmak elime kitap alıp okumaya fırsatım yoktu. Bir çok tedaviden sonra annem kendini toparladı hatta eskisinden iyi oldu ben tam nefes alıp tamamen saldığım derslere odaklanacakken berbat bir şey oldu ilk nereden kaynaklandığını bilmediğim şiddetli bir karın ağrısı tuttu beni neredeyse her gece gittiğim acil de vurulan ağrı kesiciler fayda etmeyince doktora gittim fakat gittiğim doktorlar hiç bir şey bulamadı bir gün yine hastane koridorun da kıvranırken bir anda aklima kadın doğum geldi neden daha önce kimsenin aklina gelmediğini bilmiyorum doktora gittiğimde ultrasona girdim ve rahmide 9 cmlik bir kist tespit edildi fakat kistim de benim gibi hiperaktif olduğu için hareket ediyormuş ve bu arkadaş her hareket edişinde yumurtalıklar ölüyormuş işin tuhaf tarafı bu arkadaşın dönüp dolaşıp rahim agizini kapama ihtimali varmış eğer öyle bir anda kanama olurasa bu rahime bedel olurmuş bu nedenle ağrim geldiğinde kessinlikle ağrı kesici içmem yasaklandı her ağrim geldiginde acile gidip ultrosana giriyor ve kistin durumunu kontrol ettiriyirdum en sonunda ayrıntılı test yapıldiginda kistin basit kist olmadığı ortaya çıktı içinde nodüller vardı yani %50 kanser
kistin patlaması dahilinde beni zehirleyebilirmiş bu nedenle en acilinden amelyata aldılar beni amelyat hayatımda gördüğüm en korkunç şeydi bu konuya hiç girmeyeyim çünkü hala aklima gelince titriyorum. Sonra bir sure patoloji sonuçları beklendi bu sürede ben zaten kafayı yedim birde tam gobek deligimin icinden girmişler yaralarin iğlesme surecinde o dikisi her gordugumde bayildim :d
İstanbula yeni dönüm ve bu kez başka bir şey çıkamadan bloga geri dönmeliyim dedim veee döndüümm. Hepinizi çok özledim ve neler yaptığınızı çok merak ediyorum şimdi gidip bloglarınızı ziyaret edicem görüşmek üzere..

20 yorum:

  1. Büyük geçmiş olsun
    Hep öyle olur aksilikler üst üste gelip seni içine alır. Atlattıysan ne mutlu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım atlatıım inşallah:)

      Sil
  2. anaaaaaaa kim gelmiiiiş. oleeeey. gelcam yineeeeee oleeey. ay sona kitaplarımı da yaz bak. sen yokken, senin yazdığın sade ve derin yazısını bloguma koymuştum. ayyyyy iyisin demek kiiii. ayyy ne sevindim ah ah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeep aayy elim ayağıma dolandıııı :))
      Gerçekten mi yaaaa neler kaçırmışııımm yazarım tabbiii oy çok mutlu oldum bi dk:d

      Sil
  3. 1.5 yıl sona döndün vay beeeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1.5 yıl oldu dimi zaman ne kadar hızlı geçmiş ya :)

      Sil
  4. Vayyy... Dönmek güzel! :) :) :)

    YanıtlaSil
  5. Aaaaa! Neler olmuş neler... Geçmiş olsun timbercığım. Senin için de annen için de. Hoş geldiiin :) Her şey yolunda mı artık?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulldumm :)
      Çok teşekkürleer
      Yolunda insallah :))

      Sil
  6. seni kaçak seniiii. Nereye gitti bu kız diye epey arar olmuştu gözüm. Bir sürü şey olmuş geçen zamanda iyi kötü... Neyse kii atlatılmış, çok geçmiş olsun pinkim timberim.
    siz de geldiniz demek İstanbul'a he. E hoşgeldiniz o zamann:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de aklım heep sizdeydi ama anca glebildim işte
      Çook teşekkür ederim

      hoooşşbuldduum :))

      Sil
  7. Seni görünce nasıl sevindimmm ama çok kötü şeyler olmuş.
    Cok geçmiş olsun.Umarım daha da kötü şeyler olmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seni gördüğüme çoook sevindim hatta bloguna geldim ama yorum bırakmayı unuttum^^

      Saol canım :)

      Sil
  8. çok geçmiş olsun yaa sana. annene de. evi sen aldın ha kendi kendine kutlarım valla ne beceriklisin. ne tarafta aldın. şimdi sıradan normal hayata döndün mü. okul nasıl gidiyo.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol deep. Çok zor oldu ama aldım valla her ne kadar karşıda olmak istesemde asya yakasından aldım. Yavaş yavaş dönüyorum bazen diyorum aha oldum bazense yok olmamışım ben biraz daha dinleniyim diyorum. Okul ipin ucunu kaçırdığım için bayağı zor :/

      Sil
  9. çok geçmiş olsun, ben bunları yaşasam bir buçuk yıl değil bir asır sürebilirdi dönmem, süpersin.
    hayat işte türlü türlü sınayacak muhakkak, şükür ki geçtin inşallah (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :))

      Derler ya Allah dağına göre kar veririmiş demek kaldırabileceğim şeylermiş bunlar :)

      Sil
  10. Hoş geldin :)
    Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil