Tarih beni yazmıyorsa ben kendim yazarım!

23 Aralık 2015 Çarşamba


 Düştüğüm yerden kalkmaya çalışıyorum tam kalkacakken biri gelip omuzumdan itiyor güçlü biri...Gelde ayakta kal. Şu dikenli yolda yürümeye çalışyorum biri gelip çelme takıyor gelde tekrar ayağa kalk. Sanki Yüzmeye çalıştığım sular iyi yüzüğümü görünce taktik değiştirip "boğamadığımız kızı dondururuz" deyip dünyanın en soğuk suları oluyor ne kadar iyi yüzersen yüz donacaksın.. Ayağa kalktıkça biri beni düşürüyor. Sanki pes etsem "Tamam sen kazandın artık ayağa kalkmıyorum, artık yürümek istemiyorum, artık yüzmüyorum" desem beni rahat bırakacakmış gibi.. Sanki tek istediği benim pes etmem. Tamam ben pes ederim ama annem üzülür. Ben bırakırım ama annemin emeğine yazık. Ben giderim ama annem yalnız kalır. Annem şey olmasa ben biterim zaten de annem işte...


Geçen gün annem elinde ilaçlarla yanına gelip "Bak pes pembe ilaç sen seversin bu rengi" dedi. İlacın rengine kanacak yaşı çoktan geçtim ben anne, diyemedim ki. Eskiden hasta olunca bütün ilaçları "Bak bu çilekli bu portakallı" diyerek zorla içirirlerdi şimdi de "bak bu pembe" diyor o zamanlar kanıyordum da şimdi kanamıyorum Kanmak istiyorum ama olmuyor ki. Anneme üzülüyorum bazen yüzüme bakıp "Artık hiç konuşuyorsun eskiden konuşurdun" diyor. Susuyorum diyecek bir şey bulamıyorum ki. Sanki 19384847 walt elektrik süpürgesiyle içimdeki bütün enerjiyi çekmişler. Bazen düşünüyorum eskiden nasıl gülüyordum ben?
Herkes üzerime geliyor bu hastalık düzgün moralle düzelir mutlu olmalısın  gülmelisin diyor ama özü gülmeyenin yüzü günler mi ki.
Hiç bir şeyden zevk alamıyorum eskiden üretken bir insandır ufku açık biriydim şimdi ufku xxsmall olmuş üretemiyorim kendimi ifade edemiyorum bazen sokaktaki agaçlara bakıyorum aramızdaki 7 farkı bulamıyorum. Biraz üzülüyorum bir miktar düşünüyorum sonunda yine susup yoluma devam ediyorum

13 yorum:

  1. offf ya geçecek bir gün hepsi. nasılsın. sağlığın nasıl. tedavi iyi gidiyor mu. zor zamanlar evet ama geçecek ki. yine sorunsuz güleceksin. annenin sağlığı da iyi mi.

    YanıtlaSil
  2. offf ya geçecek bir gün hepsi. nasılsın. sağlığın nasıl. tedavi iyi gidiyor mu. zor zamanlar evet ama geçecek ki. yine sorunsuz güleceksin. annenin sağlığı da iyi mi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah gececek o umutla yaşıyorum zaten :)
      Annem çok iyi valla :d
      Yeni bir tedaviye başladık cuma günü bakalım işte kobay gibi bisey oldum artık :)

      Sil
    2. blogda var bak doktor arkadaşımız bugünkü yazıda. sorabilirsin istersen ona da. ayrıca, burda yazarsan yani gerekirse başka doktor, hastane de buluruz yani. unutma.

      Sil
    3. blogda var bak doktor arkadaşımız bugünkü yazıda. sorabilirsin istersen ona da. ayrıca, burda yazarsan yani gerekirse başka doktor, hastane de buluruz yani. unutma.

      Sil
    4. Cook tesekkurler deep.
      Ama Benim doktorlarım iyi sorun bende :)
      Şehir dışında doktorlarla da gorusuyorum. Düşünmen yeter yinede aklima takilan şeyleri sorarım :)

      Sil
  3. Merhaba,
    Çok geçmiş olsun. Ben kaçırdım sanırım neyin var. Yani aile doktor dolu yardımcı olabileceğim bir şey olursa diye soruyorum. Ciddiyim bu konuda. Şimdi yoksa bile olursa bir mail falan atman yeterli olur.

    YanıtlaSil
  4. bir sonraki yazında çok daha pozitif cümleler olur inşallah. sağlık,huzur ve mutluluk dilerim kalbine.

    YanıtlaSil